SR ”16” remizovala aj v druhom dvojzápase so Severným Írskom
MŠK Žilina

Reprezentačný ročník 2001 čaká ďalšia medzinárodná previerka, keď sa na ihrisku vo Veľkom Bieli stretne tím Ladislava Hudeca vo dvojici priateľských zápasoch s rovesníkmi zo Severného Írska. Vo výbere figurujú aj tri mená z MŠK - obranca Marián Tandara, záložník Patrik Myslovič a útočník Vladimír Barbora.


6.9. o 17:00 SLOVENSKO "16" - Severné Írsko "16" 1:1 (1:0) Gól SVK: Barbora

Zostava SR 16: Búš (62. Miček), Tandara (76. Svorada), Pokorný, Kozák (C), Luščík – Lichý, Bašista (58. Topoľský) – Mesík (58. Bindics), Myslovič (69. Dopater), Letenay (51. Csanó) - Barbora


Pred druhým duelom sme sa opýtali nášho Paťa Mysloviča na jeho dojmy z prvého zápasu.

"Bol to kvalitný zápas, ktorý sa odohral vo vysokom tempe, od prvej po záverečnú minútu. Podarilo sa nám streliť veľmi rýchly gól už v 2. minúte, ktorý nás všetkých nakopol. Stretnutie sa vyvíjalo v náš prospech, keďže sme si vytvorili veľa ďalších šancí, ktoré sa nám, žiaľ, nepodarilo využiť. Naopak, súpera sme skoro do žiadnej šance nepustili. Jediný krát v závere zápasu sa dostal do vyloženej šance, z ktorej nás potrestal. Bola tak z toho iba remíza."

Čo pred odvetným meraním síl? "Už v prvom dueli sme chceli zvíťaziť, dali sme do toho všetko. Verím, že sa nám podarí vyhrať v odvetnom zápase, kde musíme takisto ísť na dno svojich síl a jednoznačne zlepšiť efektivitu, iba tak môžeme kvalitného protivníka poraziť."


Odveta je na programe vo štvrtok doobeda vo Veľkom Bieli.

8.9. o 11:00 SLOVENSKO "16 - Severné Írsko "16" 1:1 (0:0)

Zostava SR 16: Miček (62. Búš) – Svorada, Kozák, Dolinský (52. Lichý), Luščík (70. Tandara) – Dopater (52. Pokorný), Topoľský – Bašista (41. Mesík), Bindics, Barbora (41. Myslovič) – Csanó (52. Letanay). Tréner L. Hudec


Facebook