Posledný týždeň predaja permanentiek s novými výhodami i zľavami + predaj aj online
Najvýhodnejšia vstupenka na zápas a ešte k tomu svoje stále miesto? Áno, hovoríme o permanentnej karte na novú sezónu.

Ty si náš 12-ty hráč aj v ročníku 2022/2023, a pre teba ostáva cena permanentky rovnaká. Navyše s novými výhodami, zľavami i súťažou ako poďakovaním za vernosť.

Permanentky sa budú tento týždeň predávať iba v utorok, stredu a vo štvrtok - vo Fanshope MŠK (západná tribúna). V piatok, v deň zápasu sa už vo fanshope nebudú predávať vstupenky ani permanentky, a teda predaj bude prebiehať v piatok už len v Pokladni 1.


držitelia permanentiek z minulej sezóny so zľavou

Poďme na všetky podstatné informácie a výhody, ktoré ponúka celosezónna permanentka.

Predtým ešte jeden dôležitý fakt - s permanentkou máš nielen svoje stále miesto, ale aj najvýhodnejšiu cenu (v prepočte na jeden fortunaligový zápas za menej ako 2€. A to nerátame ešte stretnutia Slovnaft Cupu či II. ligy). 

Majitelia permanentných kariet sú vždy zvýhodnení, ukázalo sa to aj behom minulej sezóny, kedy boli uprednostnení počas európskych predkôl v predpredaji, alebo mali v cene permanentky súboje mládežníckej Ligy majstrov. V prípade nepriaznivej epidemiologickej situácie a nariadení o limitovanom počte fanúšikov na štadióne, budú uprednostnení práve držitelia permanentiek.


  • Predaj permanentiek bude prebiehať v novom Fanshope MŠK na Západnej tribúne (pri schodoch do vchodu Treska Baru) - viď mapka.
  • Predaj permanentiek začal v utorok 28. júna (predajné dni sú vždy v utorok, stredu a vo štvrtok od 14-18 hod.) a potrvá do 29. júla.
  • Permanentky sa budú predávať na Západnú a Severnú tribúnu (každý druhý rad - z preventívnych dôvodov kvôli nepredvídateľnej pandemickej situácii).
  • Permanentky majú platnosť na zápasy Fortuna ligy, II. ligy a Slovenského pohára - Slovnaft Cup.

najvýhodnejšie ceny

  • ZÁPADNÁ TRIBÚNA - sektory A, B, C, D, E - 40€ (jeden ligový zápas máš tak v prepočte za 2,5€ oproti jednorazovému vstupnému 7€).
  • ZÁPADNÁ TRIBÚNA - sektory VIP C, D - 80€ (jeden ligový zápas máš tak v prepočte za 5€ oproti jednorazovému vstupnému 10€).
  • SEVERNÁ TRIBÚNA - sektory R, S - 25€ (jeden ligový zápas máš tak v prepočte za 1,5€ oproti jednorazovému vstupnému 5€).

zľavy

Každý držiteľ novej permanentky má automaticky zľavu:

  • 10% na nákup vo Fanshope MŠK.

ĎALŠOU VÝHODOU je:

  • že ideme s dobou, a tak si svoju permanentku budete môcť "hodiť" aj do mobilu, šetriť tak životné prostredie a mať žltozelenú permanentku stále pri sebe.

KLUBOVÉ KARTY

Zároveň oznamujeme, že platnosť klubových kariet sa definitívne ruší. Svoju starú klubovú kartu si však môžete vymeniť za najvýhodnejšiu permanentku s 5% zľavou.

Facebook