Po Moravciach pre malého Riška nazbieraných vyše 11 000 €, pokračujeme dražbou dresov
Vstup futbalistov MŠK Žilina do jarnej časti sa vydaril. Okrem dôležitých troch bodov sa šošoni tešia aj z toho, že ich víťazné prémie môžu pomôcť dobrej veci. Ako sme už predznamenali počas minulého týždňa, MŠK sa pridal k dobročinnej výzve pre malého Riška, kde sa aj vďaka vám podarilo počas víkendu vyzbierať už vyše 11 000€ na vstupnom, prémiách a ďalších príspevkoch od kabíny žltozelených.

A to ešte nekončíme - samotní hráči už počas tohto týždňa spúšťajú dražbu dresov našich bývalých hráčov a ďalších slovenských športovcov.


riško, dýchaj

Aj vďaka tomuto videu sa spopularizovala prosba slovenských športovcov medzi futbalových priaznivcov. Šošoni sa tak pripojili k menám ako Chára či Cibulková a podporili malého chlapca Riška. Ten trpí zriedkavým ochorením a jeho liečba je finančne veľmi náročná.

Popri výhre sa tak žltozelení usmievali aj z pomoci pre malého bojovníka. Teší to aj Dominika Holeca, ktorý je v šatni jedným z iniciátorov zbierky.

"Sme veľmi radi, že sľubované prémie sa po výhernom zápase použijú na dobrú vec a veľmi potrebnú liečbu pre Riška. Rovnako sme vďační aj fanúšikom, ktorí prišli na zápas proti Moravciam, vychutnali si našu výhru a zároveň pomohli a prispeli Riškovi."


dresy sagana či hráčov juventusu

Pripravovaná dražba, ktorá sa spustí na Facebooku koncom tohto týždňa, sľubuje veľmi vzácne kúsky. Bude prebiehať na facebookovej stránke Dražba dresov pre Riška.

"Snažili sme sa osloviť čo najviac športových osobností, ku ktorým sme sa vedeli dostať. Spomeniem prisľúbené dresy Peťa Sagana, Miňa Škriniara, Maťa Dúbravku či Peťa Pekaríka. Náš taliansky asistent trénera Attila Malfatti, ktorý pôsobil v Juventuse, nám rovnako chce pomôcť a bude sa snažiť vybaviť dresy hráčov Turína, prisľúbený by už mal byť dres Giorgia Chielliniho," hovorí naša brankárska jednotka, ktorá spolu s ostatnými šošonmi bude propagovať dražbu dresov aj cez svoje sociálne siete.

O samotnom spustení dražby vás budeme rovnako informovať prostredníctvom našich sociálnych sietí. 

Pomôcť môžete aj vy, a to okamžite cez stránku Riško, dýchaj , kde nájdete všetky podrobnejšie informácie.

Facebook