Platnosť permanentiek z jesene predĺžená: Ich držitelia na celú jarnú časť zdarma
Platnosť permanentných kariet z jesennej časti sa našim najvernejším fanúšikom síce oficiálne skončila, futbalový klub MŠK Žilina sa však rozhodol bezplatne predĺžiť ich platnosť až do konca ročníka 2021/2022 - a to na všetky zostávajúce domáce zápasy sezóny - Fortuna ligu, II. ligu i súboj mládežníckej Ligy majstrov proti Interu Miláno.

predĺženie permanentiek poďakovaním za vernosť

Hoci väčšinu jesenných zápasov mohol byť fanúšik na tribúne, duely proti rivalom z Trnavy či Slovana musel sledovať iba spred televízora. Navyše už v minulej sezóne prišli Šošoni o niekoľko stretnutí.

"Vážime si všetkých držiteľov permanentiek, ktorí sa aj za neistých podmienok ešte v lete rozhodli podporiť klub kúpou permanentnej karty. Vieme, že im niektoré lákavé zápasy "ušli", preto aj ako poďakovanie predlžujeme platnosť ich permanentiek na celú jarnú časť. Všetci veríme, že počas jari už žiaden zápas nútene nevynechajú. Svoje miesta majú garantované, rovnako nemusia nikde chodiť a predlžovať si platnosť permanentiek, všetko prebehne automaticky. Tešíme sa na nich už v utorok na Interi," hovorí riaditeľ MŠK Žilina Karol Feranec.

Každý držiteľ permanentky bude musieť spĺňať pri vstupe aktuálne nariadenia kompetentných orgánov. 

Facebook