Na ”Gala grassroots SFZ 2022” traja ocenení Šošoni

V nedeľu 5. marca sa na slávnostnom galavečere „Gala Grassroots SFZ 2022“ oceňovali najlepší mládežnícki futbalisti i futbalistky, tréneri z akadémií, vyhodnotené boli taktiež ďalšie aktivity i laureáti.

No a medzi ocenenými nechýbali opäť ani zástupcovia MŠK Žilina - hneď trojica našich futbalistov sa tešila z individuálneho ocenenia vo svojej kategórii.


šošoni víťazi v kategóriach U19, U17 a U13

Vo vekovo najstaršej ocenenej kategórii triumfoval náš útočník Timotej Jambor, ktorý bol zároveň reprezentačným kapitánom výberu Slovenska do 19 rokov na domácom EURE. 

"Veľmi sa z tejto ceny teším. Je to pre mňa prvé väčšie individuálne ocenenie v kariére, takže mám super pocity. V nominácii bolo viacero mojich dobrých kamarátov a super futbalistov, čiže o to viac si to vážim, že som to tento rok získal ja. Ocenenie ma motivuje na sebe aj naďalej pracovať, aby som ešte v budúcnosti zažil takéto podobné momenty," povedal úspešný laureát, ktorý tak napodobnil Róberta Boženíka, ktorý získal toto ocenenie pred piatimi rokmi.


Aj v kategórii mladšieho dorastu (U17) sa tešil z prvenstva hráč MŠK Žilina Leo Sauer, ktorý momentálne hosťuje v holandskom Feyeenoorde Rotterdam.

"Som rád, že sa mi podarilo vyhrať toto ocenenie, ktoré bolo za zásluhy počas minulého roka. Dúfam, že budem nasledovať cestu minulých víťazov tejto kategórie," povedal k oceneniu víťaz.


Šošoni mali víťazné zastúpenie aj v kategórii U13, kde si cenu prevzal Tobias Hrobárik zo ZŠ s MŠ Školská v Žiline na základe výkonov na finálovom turnaji o majstra Slovenska v rámci projektu Školský pohár SFZ 2021/2022. 


Všetkým ocenením v mene klubu MŠK Žilina gratulujeme.


záznam galavečera


zdroj: futbalsfz.sk

Facebook