MŠK Camps | Zimný brankársky kemp 2024 (kapacita naplnená)

Kapacitu zimného brankárskeho kempu ste už naplnili, za čo vám veľmi pekne ďakujeme. V prípade záujmu o post náhradníka/čky nás neváhajte kontaktovať mailom na filip.knazovic@mskzilina.sk.

Úspešnú letnú verziu kempov nasleduje aj zimný brankársky kemp. Skúsení tréneri z preslávenej žilinskej brankárskej školy a Akadémie MŠK Žilina ťa posunú na úplne iný level. Staň sa brankárom či brankárkou ako Dúbravka, Kuciak či Belko! 

Navyše, zabavíš sa, staneš sa Šošonom a popri tom zlepšíš svoje brankárske schopnosti či myslenie. Ideš s nami do toho? Sme na teba zvedaví. Špeciálne pozývame medzi nás aj nádejné brankárky.


všetko dôležité o kempe

Kedy? 2. - 5. januára 2024

Kde? Strážov (Hričovská cesta 41, Žilina - Strážov)

Kto? ročníky narodenia 2008 - 2015

Koľko? maximálne 30 brankárov

Prečo? Lebo sa chceš zlepšiť!

Za koľko?

  • bez ubytovania - 210 €
  • s ubytovaním - 310 €

Ubytovanie počas kempu bude k dispozícii hneď vedľa ihriska v Strážove v budove Akadémie MŠK Žilina. Pri platbe je možnosť využiť aj darčekové poukazy na MŠK Žilina Camps.

Zaručujeme maximálny počet 6 brankárov na 1 trénera - to znamená maximálny individuálny prístup ku každému brankárovi na kempe.


fotobalíček

Chcete mať zachytené futbalové finty vašich brankárov na fotografiách od profesionálov? Preto máme pre vás aj fotobalíček v hodnote 20 €. V tomto balíčku budú 3 fotky - 1x rozmer A4 a 2x rozmer A5.


prihlásenie

Prihlásiť sa môžete jednoducho cez tento FORMULÁR*. Treba tak urobiť do 24. decembra 2023.

V prípade otázok nás kontaktujte na telefónne číslo +421 902 391 139 alebo mailom na filip.knazovic@mskzilina.sk.

*Fakturačné údaje pri registrácii cez formulár vypĺňajú IBA rodičia, ktorí potrebujú vystaviť faktúru na iného rodiča alebo inú adresu. 


Facebook