Letný brankársky kemp je plne obsadený. Ďakujeme a tešíme sa na júl!
Klub MŠK Žilina spolu s Akadémiou MŠK Žilina organizujú letný brankársky kemp pre nádejných brankárov zo všetkých kútov Slovenska. Jednotlivé tréningy budú viesť skúsení a kvalifikovaní tréneri, ktorých rukami prešla aj súčasná trojica brankárov v prvom tíme Šošonov - Samuel Petráš, Ľubomír Belko a Marek Teplan.

Všetky miesta na kemp sú už obsadené. Ďakujeme za váš veľký záujem.


kapacita naplnená

Chceli by sme vám poďakovať za váš veľký záujem o letný brankársky kemp. Jeho kapacita je k 10. júnu plne obsadená, a preto už nie je možné prihlásiť sa. Brankári, ktorí sa na kemp nedostali nemusia smútiť, o rok sme tu určite opäť. Ďakujeme za pochopenie!


poďte do toho!

Brankári, máte chuť sa rozvíjať a posunúť svoje schopnosti na vyššiu úroveň? Ak áno, tak v tom prípade vás čakáme na začiatku letných prázdnin v Závodí! Prihlásiť sa môžete jednoducho, stačí kliknúť TU.

Ako bonus dostanete v cene kempu aj kompletný balíček oblečenia s tričkom, kraťasmi, štulpňami a vakom.

Kemp sa uskutoční počas predĺženého víkendu od 1. do 4. júla 2022. Cena celého kempu je 220 eur pre ubytovaných a 160 eur pre neubytovaných brankárov. Zaregistrovať sa treba najneskôr do 10. júna 2022. Všetky potrebné informácie vám poskytneme emailom po prihlásení. V prípade potreby nás neváhajte kontaktovať emailom na filip.knazovic@mskzilina.sk alebo na telefónne číslo 0902391139.

TEŠÍME SA NA VÁS!



Facebook