”B” | Srbský útočník Boris Krstić z Partizanu Belehrad druhou posilou ”B”- tímu
Aj v poradí druhá letná posila rezervného tímu Šošonov prichádza do ofenzívy. Je ňou 19-ročný stredný útočník Boris Krstić, ktorý pod Dubeň prichádza z mládeže srbského klubu Partizan Belehrad.

Srbský hroťák, ktorý za kategóriu U19 strelil v Partizane v 20 dueloch tri góly, podpísal zmluvu do konca sezóny 2024/2025.


ukázať všetko, čo je vo mne

V uplynulej sezóne pomohol Boris Krstić 19-tke Partizanu Belehradu v tamojšej súťaži k druhé miestu. Prečo sa po jej skončení rozhodol pokračovať práve na Slovensku v žltozelenom drese?

"MŠK Žilina je podľa mňa jeden z najväčších klubov v slovenskej lige s úspešnou históriou. Žilina bola pre môj rozvoj a napredovanie najlepšia voľba. Chcem tu ukázať všetko, čo sa vo mne skrýva, môj celý potenciál. Samozrejme, na ihrisku budem bojovať a robiť všetko preto, aby som klubu pomohol."

Čo vidí Boris ako svoje najväčšie prednosti?

"Moja hra ako hrotového útočníka je založená na dobrom pohybe a kvalitnom zakončení. Mojou úlohou je strieľanie gólov, a tým sa chcem prezentovať aj v Žiline. Okrem toho, myslím si, že viem byť dobrý líder celého tímu na ihrisku."

S akými cieľmi prichádza do nášho klubu? A aký je jeho futbalový sen?

"Mojím cieľom je, samozrejme, strieľanie gólov. Chcem pomôcť mne aj klubu dosiahnuť všetky ciele, ktoré si stanovíme. Do budúcnosti je mojím snom hrať raz za Tottenham Hotspur, ktorý je môj obľúbený klub."


Facebook